Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Κυπελλούχος Εφήβων στην Κέρκυρα.

Με τρείς εντυπωσιακές εμφνίσεις έκλεισε τις υποχρεώσεις τις η ομάδα μας καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο 8ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Κέρκυρα το οποίο διοργάνωσε ο Ολυμπιακός.

Αποτελέσματα: Μακεδονικός-΄΄Ιωάννης Παπάφης΄΄ 0-0
΄΄Ιωάννης Παπάφης΄΄-Ολυμπιακός 3-3
Ολυμπιακός-΄΄Ιωάννης Παπάφης΄΄ 0-3 (χωρίς αγώνα λόγω απειλούμενων επεισοδίων)

Σχετικό άρθρο στην εφημερίδα Σπορ του Βορρά (22/07/10)

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΦΗΣ", ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΠΑΠΑΦΕΙΟ", ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗΣ ΣΑΚΗΣ, ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ.

Ο σύλλογος έχει τμήματα χορού, μουσικής και φυσικά την Ακαδημία Ποδοσφαίρου, στελεχωμένη από όλων των ηλικιών που συμμετέχουν σ'όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.Φέτος μάλιστα, η ομάδα ποδοσφαίρου των εφήβων κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ. "Οι προπονητές μας", συνεχίζει ο Σάκης Κανδηλάπτης, που είναι οι Κότσαπας Κώστας, Αναστασιάδης Γιώργος και Βλιώρας Δημήτρης, εκτός από τις άριστες προπονητικές τους γνώσεις, είναι και παιδαγωγοί, αφού είναι καθηγητές- γυμναστές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Φέτος το καλοκαίρι, προκειμένου οι αθλητές μας να αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες και γνώσεις, αποφασίσαμε τη συμμετοχή του εφηβικού τμήματος της Ακαδημίας σε Τουρνουά ποδοσφαίρου. Έτσι από 29/6 ως 3/7 συμμετείχαμε με επιτυχία σε τουρνουά ελληνικών και ξένων ομάδων στα γήπεδα ΜΑΤΤΑ".


Ανάλογο άρθρο είχε δημοσιευτεί στις 20/7 στην εφημερίδα Metrosport.